27. januar 2024

Karpaltunnelsyndrom: Oplev et effektivt og skånsomt alternativ til blokader og operation

Akupunktur og Laserterapi: Optimal løsning mod håndledssmerter

Karpaltunnelsyndrom indebærer et kompressionssyndrom af mediannerven i håndledsområdet på grund af vævs hævelse, som kan skyldes mekanisk overbelastning, inflammationer, generelle lidelser (f.eks. diabetes mellitus, forandringer efter et knoglebrud i området (håndledsbrud), medfødte snævre pladsforhold, lavt stofskifte, graviditet).

Symptomer

  • Smerter, prikkende og sovende fornemmelse og/eller nedsat følelse i nervens forsyningsområde – hyppigst i langfinger og pegefinger
  • Nedsat kraft og svind af muskler i tommelfinger
  • Symptomerne bliver ofte værre om natten, eller når armen holdes i ro.
  • Nedsat følelse på fingerspidserne gør det vanskeligt at håndtere små ting, fx synåle og mønter
  • Nedsat kraft, når tommelfinger presses mod lillefinger
  • Du bliver mere fummelfingret – taber ting
  • Nedsat kraft ved bøjning af tommelfinger, pegefinger og langfinger

Akupunktur og laserterapi: En effektiv behandling mod karpaltunnelsyndrom

Nord Akupunktur tilbyder specialiseret behandling med akupunktur og laserterapi, som er yderst effektiv til at reducere hævelse og inflammation forbundet med karpaltunnelsyndrom. Mange af mine patienter oplever betydelig lindring af symptomerne allerede inden for få dage efter behandlingsstart.

Ved neurologiske funktionelle forstyrrelser stimulerer laserakupunktur specifikke neuro-regenerative processer, hvilket fremmer genopretningen af den beskadigede medianerve. I sådanne tilfælde bør laserakupunktur udføres over en længere periode, indtil der er en tydelig reduktion i symptomerne.

Behandling med terapeutisk laser er risikofri og har ingen negative bivirkninger

Jeg tager mine forholdsregler ved brug af laserterapi, hvis du har epilepsi, cancer, eller hvis du er gravid. Er du gravid, anvender jeg ikke laser i området omkring hele nedre abdomen af hensyn til fosteret. Laserterapi kan ikke give cancer, men mistænkes for at øge aktivitet af aktiv cancer, hvorfor jeg ikke tilbyder laserterapi, når du er syg. Til gengæld anvender jeg laserterapi til behandling af dine senfølger efter cancer.

Tag det første skridt nu mod en hurtigere og mere behagelig bedring ved at udforske fordelene ved akupunktur og laserterapi – book en konsultation hos Nord Akupunktur i dag!