15. august 2022

Nakke- og rygsmerter

Akupunktur, cupping og gua sha kan med fordel hjælpe mod nakke- og rygsmerter.

Akupunktur, cupping og gua sha kan med fordel hjælpe mod nakke- og rygsmerter, lændesmerter, lumbago, nakkesmerter, iskias problemer, akutte eller kroniske rygsmerter. Smerter i ryggen kan have mange forskellige årsager. Alt fra overbelastning og spændinger, til sygdomme eller diskusprolaps. 

Uanset hvad kan vi hjælpe dig! Den traditionelle kinesisk medicin er nemlig et fantastisk værktøj til både smertelindring og reel behandling af årsagen til smerterne. Hos Nord Akupunktur Klinik i Gilleleje behandler jeg ofte nakke- og rygsmerter med hurtig og mærkbar bedring, selv i de tilfælde, hvor smerterne er blevet kroniske og hverken kiropraktik eller fysioterapi har hjulpet, selvom man har været igennem et langvarigt behandlingsforløb på flere måneder.

I de fleste tilfælde vil der opleves en øjeblikkelig lindring på minimum 50% ved først behandling. Mere generelt skal der opnås en markant bedring efter 5 behandlinger ellers stoppes forløbet.

Husk at du kan godt få akupunktur, selv om du er i gang med et forløb hos en kiropraktor, fysioterapeut eller får smertestillende medicin. Hvis du lider af nakkesmerter, rygsmerter, smerter fra lænden eller ballen ned i benene, kan du derfor med fordel kontakte klinikken.