7. august 2022

Smerter i lænden og benene – Iskiassmerter

Akupunktur, laser-akupunktur og cupping kan med stor fordel hjælpe på en lang række forskellige sygdomme og smerter, bl.a. iskiassmerter eller ondt i lænden og benene.

Mange mennesker døjer med smerter i benene. Tit opleves smerter fra lænden eller ballen, som går ned i et eller begge ben. Smerterne kan være voldsomme og kan give føleforstyrrelser i et eller begge ben, kraftnedsættelse, kramper og i værste fald lammelser. Det er forskellig fra person til person, om iskiassmerterne er værst når man sidder, ligger, står eller går.

I klinikken behandler jeg hver uge iskiassmerter med hurtig og mærkbar bedring, selv i de tilfælde hvor smerterne er blevet kroniske og hverken kiropraktik eller fysioterapi har hjulpet, selvom man har været igennem et langvarigt behandlingsforløb på flere måneder. 

Tit og ofte vil der opleves en øjeblikkelig lindring på minimum 50% ved først behandling. Mere generelt skal der opnås en markant bedring efter 5 behandlinger. Husk at man kan godt få akupunktur, selv om man er i gang med et forløb hos en kiropraktor, fysioterapeut eller får smertestillende medicin.

Akupunktur kan afhjælpe dine rygsmerter & problemer i ryggen

Akupunktur anbefales som behandling for akutte eller kroniske lændesmerter. Traditionel akupunktur har en holistisk tilgang – dvs. betragter det hele menneske i et udrednings- og behandlingsforløb for at finde årsagen til smerterne. Behandling med akupunktur sørger for at optimere blodgennemstrømning til det skadede område, da vi ved det er det vigtigste for hurtig heling – smerterne reduceres og mobiliteten forbedres. Det gælder både patienter med mere alvorlige symptomer og dem, der ikke ønsker at bruge smertestillende medicin. 

Akupunktur anbefales også som et supplement til konventionel behandling. Akupunktur kan også reducere rygsmerter under graviditeten.

Antal behandlinger

Hvor mange behandlinger man har brug for afhænger af sin individuelle helbredstilstand, type lidelse og varighed. Det er almindeligt at komme til behandling to gange om ugen i de første par uger og derefter øge tiden mellem behandlingerne, når man bemærker forbedring af sine lidelser.

Hvis du lider af iskiassmerter, smerter fra lænden eller ballen ned i benene, kan du derfor med fordel kontakte klinikken.

Akupunktur ved sportsskader

SKADER, der er opstået i forbindelse med sport, kan variere fra mindre tåskader til større komplekse traumer. Det mest almindelige er bløddelsskader, men der kan også

Læs mere