Cupping

Cupping er ligesom akupunktur en anerkendt behandlingsmetode indenfor Traditionel Kinesisk Medicin. Sugekopperne placeres eller bevæges langs meridianer og de spændte områder.

Hvor almindelig massage trykker musklerne og vævet sammen, virker cupping helt modsat ved at suge og udvide bindevævet, så blodcirkulationen stimuleres, affaldsstofferne udskilles og helingen forskyndes.

Mange sportsfolk er vilde med virkningen af sugekopper, da det fremmer blodtilførslen til musklerne og restitutionen samt gør dem mindre ømme og spændte. Det hjælper også på, at lede affaldsstofferne bort og kan derfor give fornyet energi.

OBS: Behandlingen vil give røde/blålige mærker. Det er ikke farligt, men blot et tegn på, at blodet er steget op til overfladen som den skal.​​ Mærkerne vil forsvinde inden for en lille uges tid

I klinikken bruger jeg tit CUPPING i kombination med AKUPUNKTUR og GUA SHA.

Det giver fantastiske resultater ved bl.a. hovedpine og migræne, muskelømhed og/eller stramme og spændte muskler, ledsmerter, spændinger i ryg og nakke, myoser, skinnebensbetændelse, løberknæ, astma, senfølger af Covid-19 m.m.