Om Nord Akupunktur

Akupunktur og laserterapi i symbiose udgør en holistisk behandlingsmetode, der adresserer kroppen som en helhed og fremmer dens overordnede velbefindende

Jeg hedder Marina Povlsen og er uddannet akupunktør i Traditionel Kinesisk Medicin i “København og Aarhus Akupunkturskole” og i Vietnam. Medlem af Praktiserende Akupunktører (PA), er jeg forpligtet og glæder mig altid til efteruddannelse og til opdateret førstehjælpskursus hvert 2. år.

Dette er din garanti for høj sikkerhed og kvalitet. Patientsikkerhed er i fokus hos en PA-godkendt akupunktør. Der stilles en række høje krav til uddannelse, hygiejne og etik. Yderligere er jeg sundhedsautoriseret (SA), certificeret Phototherapist (COLLL – College for Laser Photo Therapy) samt RAB-registreret (Registreret Alternativ Behandler).

Mine rødder i en lægefamilie i Frankrig er sandsynligvis en af forklaringerne til min store interesse og empati for mennesker i det hele taget. Når du kommer i klinikken, vil du mærke hvor meget jeg er engageret, loyal og villig til at bruge tid og kræfter på hver enkelt situation.

Træd ind i en oase af ro og velvære i min klinik beliggende i det idylliske Gilleleje, Nordsjælland. De dejlige og rolige omgivelser skaber den perfekte ramme for en unik og afslappende behandlingsoplevelse. Omgivet af naturens skønhed og fredfulde atmosfære kan du lade stress og bekymringer forsvinde, mens du nyder professionelle behandlinger designet til at genoprette harmoni i krop og sind. Velkommen til et sted, hvor hver session bliver en rejse mod indre balance og velvære.

Værd at vide

Om akupunktur og akupunktører

I Danmark er “akupunktør” desværre IKKE endnu en beskyttet titel. Der er derfor ingen krav til nogen form for uddannelse for at praktisere!

Derved ses flere “terapeuter”, herunder praktiserende læger og fysioterapeuter, som tilbyder “akupunktur” eller “medicinsk akupunktur” efter et weekend eller et to-ugers kursus! Dette kan desværre ikke sammenlignes med en fuldtidsuddannelse på mindst tre år i “Traditionel Kinesisk Medicin”.

For at kunne forstå og anvende akupunktur i praksis er det nødvendigt med en teoretisk forståelse af området.

En veluddannet akupunktør har fået en grundig gennemgang af teorien bag akupunkturen. En anden vigtig del af uddannelsen er punktlæren, der bl.a. indeholder en præcis gennemgang af akupunkturpunkternes placering i forhold til anatomiske strukturer samt en grundig angivelse af og øvelse i stik- og behandlingsteknik.

Derved anbefales at vælge en veluddannet akupunktør, der er RAB-registreret gennem sin forening, fx. Praktiserende Akupunktører – PA som har landets højeste uddannelseskrav for optagelse i foreningen og er en del af det Europæiske samarbejde indenfor Traditionel Kinesisk Medicin via medlemskab af ETCMA* gennem mange år.

*European Traditionel Chinese Medicin Association