17. februar 2024

Kæbespændinger, hovedpine og smerter i halsmusklerne

Oplever du konstant spændinger i kæben, hovedpine eller smerter i dine halsmuskler?

Det er på tide at genoprette balancen i din krop og finde lindring gennem akupunktur og laserbehandling.

Når man har natlige kæbespændinger, vågner man ofte med ømhed til ansigtet, i kæbemusklerne, kæbeled og tænder. Der kan være ledsagende ømhed til den store kæbemuskel i tindingen samt hovedpinen i panden eller tindingerne. Nogle får smerter helt ind i øregangen eller ned i halsmusklerne.

Sammen med kæbespændingerne vil der hos nogen opstå gnidninger af tænderne med slibeskader eller knusninger af emaljen – det kaldes også for bruxisme.

De fleste har forsøgt behandling hos deres tandlæge med bideskinne – og en gang imellem med nogen effekt. Men grundlæggende opstår der ofte ligeså stærke spændinger i kæbemusklerne, om man har skinne på eller ej om natten. Så selvom bideskinnen beskytter tænder, lindrer den derfor ikke altid smerterne og hovedpinen.

Få hjælp nu med akupunktur og laserterapi

Oplev færre smerter allerede fra din første behandling!

Mine specialiserede behandlinger er designet til at tackle årsagerne, der ligger bag dine symptomer. Akupunktur hjælper med at frigøre blokeringer i kroppens energibaner, hvilket fremmer afslapning og lindrer spændinger. Laserterapi, på den anden side, arbejder dybt ind i vævet for at øge blodcirkulationen, reducere inflammation og fremskynde helingsprocessen.

Jeg er uddannet både i Traditionel Kinesisk Medicin og Low Level Laserterapi (LLLt). Når du kommer i klinkken, skræddersyer jeg en behandlingsplan, der passer til dine unikke behov og mål. Ved at kombinere akupunktur og laserbehandling kan jeg hjælpe dig med at genoprette komforten og bevægeligheden i din kæbe og lindre dine hoved- og halsproblemer.

Giv dig selv den gave at leve uden smerte. Kontakt mig i dag for at begynde din rejse mod velvære og frihed fra spændinger.