7. august 2022

Smerter i lænden og benene

Akupunktur og cupping kan med fordel hjælpe på en lang række forskellige sygdomme og smerter, bl.a. iskiassmerter eller ondt i benene.

Mange mennesker døjer med smerter i benene. Tit opleves smerter fra lænden eller ballen, som går ned i et eller begge ben. Smerterne kan være voldsomme, og kan give føleforstyrrelser i et eller begge ben, kraftnedsættelse, kramper og i værste fald lammelser. Det er forskellig fra person til person, om iskiassmerterne er værst når man sidder, ligger, står eller går.

I klinikken behandler jeg hver uge iskiassmerter med hurtig og mærkbar bedring, selv i de tilfælde hvor smerterne er blevet kroniske og hverken kiropraktik eller fysioterapi har hjulpet, selvom man har været igennem et langvarigt behandlingsforløb på flere måneder. 

Tit og ofte vil der opleves en øjeblikkelig lindring på minimum 50% ved først behandling. Mere generelt skal der opnås en markant bedring efter 5 behandlinger. Husk at man kan godt få akupunktur, selv om man er i gang med et forløb hos en kiropraktor, fysioterapeut eller får smertestillende medicin.

Gør det ondt at få akupunktur? 

Nej, som udgangspunkt gør akupunktur ikke ondt. Mange personer vil højst mærke små prik, når en akupunkturnål indsættes, men de helbredsmæssige fordele overskygger denne fornemmelse.

Hvis du lider af iskiassmerter, smerter fra lænden eller ballen ned i benene, kan du derfor med fordel kontakte klinikken.

Akupunkturbehandling mod astma

Akupunkturbehandling mod astma – En god vejrtrækning gør livet bedre Astma er en kronisk irritation i lungerne, der hverken skyldes bakterier eller vira. Irritationen giver

Læs mere